Volontärarbete i Stockholm

 

Skribent
Palestinagruppen Stockholm söker skribenter, som kan göra research, göra intervjuer och skriva artiklar till vårt e-nyhetsbrev och vår blogg. Vi söker även skribenter som vill skriva opinionsartiklar och insändare. Vi har massor av idéer kring frågor som vi vill belysa, men du väljer själv omfattning av ditt ideella arbete.

Vill du bidra till att sprida information om Palestina? Hör av dig till vår ordförande: [email protected] 

Projektledare
Palestinagruppen Stockholm söker efter personer som är vana att driva projekt – planera, sätta upp mål och tidsplaner, genomföra och följa upp. Vi har organiserat vårt arbete i olika aktionsgrupper för att våra medlemmar ska kunna fokusera på det som de känner mest engagemang för – barn, bojkott, hälsa, idrott, kultur och opinionsbildning.

Vi har även diskuterat att stötta den palestinska hbtq-rörelsen, och att skapa opinion mot Sveriges militära samarbete med Israel. Ja, det finns många olika frågor som behöver entusiastiska projektledare. Vi har liten budget, så det krävs stor kreativitet för att driva projekt och skapa kampanjer.

Palestinagruppen Stockholm söker också en kreativ person som vill hjälpa oss att samla in pengar på ideell basis. Vi får några tusen kronor om året i verksamhetsbidrag, men behöver förstås mer pengar för att kunna bedriva verksamhet, sprida information och skapa opinion för ett fritt Palestina och en rättvis fred i Stockholms län.

Låter det intressant? Hör av dig till vår ordförande: [email protected] 

29 Oct 2019