Stöd vårt arbete

Stöd vårt arbete för ett fritt Palestina och en rättvis fred! Vi är helt beroende av gåvor och ideellt arbete för att bedriva vårt informationsarbete.

Ge en gåva

För att nå ut med information om situationen i Palestina är vi helt beroende av privata sponsorer. Vi behöver resurser för att kunna genomföra författarmöten och studiecirklar, finansiera webbhotell och e-postserver, trycka flygblad och skicka brev. Vår förhoppning är att alla sympatisörer ska bidra efter förmåga, somliga med 50 kronor, andra kanske med en tusenlapp.

Bankgiro 302-7687
Swish 123 412 7882

/palestinagruppenstockholm-swish-gava.jpg

Följ oss på Facebook och Twitter

Vi publicerar nyheter så gott som dagligen. Följ, gilla, kommentera och dela.

Facebook
Twitter

Bli medlem

Visa att du inte accepterar Israels ockupation av Gaza, Västbanken och Östra Jerusalem. Vi behöver vara flera som skapar opinion mot ockupationen och för en rättvis fred. Bli medlem nu.

Engagera dig

Palestinagruppen Stockholm bildar aktionsgrupper kring aktuella frågor. Just nu är fyra aktionsgrupper på gång:

  • Aktionsgrupp Barn fokuserar på de palestinska barnens situation under ockupationen, särskilt palestinska barn i israeliska fängelser. Vi skriver en rapport och gör en aktivitetsplan för att skapa uppmärksamhet bland allmänhet och beslutsfattare under hösten. Vi hoppas också att vi lyckas genomföra en stödkonsert under hösten.
  • Aktionsgrupp Bojkott träffas nästan varje vecka och delar ut flygblad om situationen i Palestina och bojkott av israeliska varor och tjänster. Under hösten kommer vi att fokusera på mataffärer. Vi vill inte ha israeliska grönsaker och frukter i våra butiker!
  • Aktionsgrupp Idrott arbetar med allt från att försöka påverka Adidas att upphöra med stödet till fotbollslag i olagliga israeliska bosättningar på Västbanken #AdidasFairPlay, till uppmuntran av svenska löpare att delta i Palestine Marathon - Freedom of movement 2019, och annat inom idrott. 
  • Aktionsgrupp Kultur arbetar för kulturbojkott av Israel, men också för att sprida kunskap om palestinsk kultur i Sverige och att erbjuda bildningstillfällen, såsom författarmöten, filmkvällar och konserter.

Vi behöver fler som engagerar sig i våra aktionsgrupper. Hör av dig: [javascript protected email address]

Översättare sökes

Är du duktig på att översätta texter från engelska? Det finns mycket globalt material om bojkott, desinvesteringar och sanktioner som underlag. Är du villig att lägga ett par timmar på att hjälpa oss?

Snälla, hör av dig! Vi behöver all hjälp vi kan få från medlemmar och andra sympatisörer.

Mejla dina kontaktuppgifter, så tar vår ordförande kontakt med dig: kerstin.andersson@palestinagruppenstockholm.se