Stöd vårt arbete

Stöd vårt arbete för ett fritt Palestina och en rättvis fred! Vi är helt beroende av gåvor och ideellt arbete för att bedriva vårt informationsarbete.

Ge en gåva

För att nå ut med information om situationen i Palestina är vi beroende av privata sponsorer. Vi behöver resurser för att kunna genomföra möten och finansiera webbhotell, trycka flygblad och skicka brev. Vår förhoppning är att alla sympatisörer ska hjälpa oss. Varje krona är viktig!

Bankgiro 302-7687
Swish 123 412 7882

/palestinagruppenstockholm-swish-gava.jpg

Följ oss på Facebook och Instagram

Vi publicerar nyheter från Palestina så gott som dagligen på Facebook. Här får du också information om våra evenemang. Följ, gilla, kommentera och dela.

Vi driver kampanjer på Instagram.

Bli medlem

Visa att du inte accepterar Israels ockupation av Gaza, Västbanken och Östra Jerusalem. Vi behöver vara flera som skapar opinion mot ockupationen och för en rättvis fred. Bli medlem nu.

Engagera dig

Palestinagruppen Stockholm bildar aktionsgrupper kring aktuella frågor. Just nu är dessa aktionsgrupper på gång:

  • Aktionsgrupp Barn fokuserar på de palestinska barnens situation under ockupationen och palestinska barn i israeliska fängelser.
  • Aktionsgrupp Bojkott träffas nästan varje vecka och delar ut flygblad om konsumentbojkott av israeliska varor och tjänster, samt internationella företag vars verksamhet gynnar ockupationen.
  • Aktionsgrupp Hälsa lyfter fram hur ockupationen påverkar hälso- och sjukvården och hälsosituationen i Palestina.
  • Aktionsgrupp Idrott arbetar med allt från att försöka påverka Puma att upphöra med stödet till fotbollslag i de olagliga israeliska bosättningarna på Västbanken, till uppmuntran av svenskar att delta i folkfesten Palestine Marathon - Freedom of Movement. 
  • Aktionsgrupp Kultur arbetar för kulturbojkott av Israel, men också för att sprida kunskap om palestinsk kultur i Sverige och att erbjuda bildningstillfällen, såsom författarmöten.

Vi behöver fler som engagerar sig i våra aktionsgrupper. Hör av dig: [javascript protected email address]