Stöd vårt arbete

Stöd vårt arbete för ett fritt Palestina och en rättvis fred! Vi är helt beroende av gåvor och ideellt arbete för att bedriva vårt informationsarbete.

Ge en gåva

För att nå ut med information om situationen i Palestina är vi beroende av privata sponsorer. Vi behöver resurser för att kunna genomföra författarmöten och studiecirklar, finansiera webbhotell och e-postserver, trycka flygblad och skicka brev. Vår förhoppning är att alla sympatisörer ska hjälpa oss. Många bäckar små...

Bankgiro 302-7687
Swish 123 412 7882

/palestinagruppenstockholm-swish-gava.jpg

Följ oss på Facebook och Instagram

Vi publicerar nyheter från Palestina så gott som dagligen på Facebook. Här får du också information om våra evenemang. Följ, gilla, kommentera och dela.

Vi publicerar bilder och driver kampanjer på Instagram.

Bli medlem

Visa att du inte accepterar Israels ockupation av Gaza, Västbanken och Östra Jerusalem. Vi behöver vara flera som skapar opinion mot ockupationen och för en rättvis fred. Bli medlem nu.

Engagera dig

Palestinagruppen Stockholm bildar aktionsgrupper kring aktuella frågor. Just nu är fem aktionsgrupper på gång:

  • Aktionsgrupp Barn fokuserar på de palestinska barnens situation under ockupationen, särskilt palestinska barn i israeliska fängelser. Vi har producerat en rapport och genomför just nu en namninsamling där vi kräver att Sverige avslutar allt militärt samarbete med Israel. Deras kränkningar av palestinska barns mänskliga rättigheter måste få konsekvenser. 
  • Aktionsgrupp Bojkott träffas nästan varje vecka och delar ut flygblad om situationen i Palestina och bojkott av israeliska varor och tjänster. Just nu pågår en kampanj gentemot mataffärer i hela länet. Vi vill inte ha israeliska grönsaker och frukter i våra butiker!
  • Aktionsgrupp Idrott arbetar med allt från att försöka påverka Puma att upphöra med stödet till fotbollslag i de olagliga israeliska bosättningarna på Västbanken, till uppmuntran av svenskar att delta i folkfesten Palestine Marathon - Freedom of Movement den 22 mars 2019. 
  • Aktionsgrupp Kultur arbetar för kulturbojkott av Israel, men också för att sprida kunskap om palestinsk kultur i Sverige och att erbjuda bildningstillfällen, såsom författarmöten och filmvisning. Aktuellt just nu är kampanjen: Ja till Melodifestivalen i Sverige. Nej till Eurovision-finalen i Israel.
  • Aktionsgrupp Opinion arbetar med opinionsbildning, bland annat debattartiklar, rapporter, insändare och brevkampanjer.

Vi behöver fler som engagerar sig i våra aktionsgrupper. Hör av dig: [javascript protected email address]